Bog & idéStanley Rosenberg

Bøger skrevet af Stanley Rosenberg

Læs mere om Stanley Rosenberg
0 produkter

Mere om Stanley Rosenberg

Stanley Rosenberg har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Rosenberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aldrig mere stiv i nakken" udgivet af Rosenberg - "Aldrig mere stiv nakke" udgivet af Rosenberg - "Aldrig mere ondt i ryggen" udgivet af Rosenberg

Stanley Rosenbergs bøger

Du kan købe tre bøger af Stanley Rosenberg her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille Rosenbergs bøger som indbundet. Bøgerne af Rosenberg er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Rosenberg.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Stanley Rosenbergs "Aldrig mere stiv i nakken"

"Aldrig mere stiv i nakken" er til salg som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Rosenberg, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Stanley Rosenberg "Aldrig mere stiv nakke"

Det er muligt at købe Stanley Rosenbergs "Aldrig mere stiv nakke" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Rosenberg, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stanley Rosenberg