Bog & idéStaunstrup Erik

Bøger skrevet af Staunstrup Erik

Læs mere om Staunstrup Erik
1 produkter
1 produkter
Karriere og kompetencer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Karriere og kompetencerStaunstrup Erik
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Karriere og kompetencer

Mere om Staunstrup Erik

Staunstrup Erik har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Karriere og kompetencer". Det er Nyt Perspektiv, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Staunstrup Eriks "Karriere og kompetencer"

Det er muligt at købe Staunstrup Eriks "Karriere og kompetencer" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Perspektiv.

Endnu en af Staunstrup Erik fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Staunstrup Erik