Bog & idéSteen B. J.

Bøger skrevet af Steen B. J.

Læs mere om Steen B. J.
9 produkter
9 produkter
TROEN OG VERDSLIGHEDENS VOGTERE
TROEN OG VERDSLIGHEDENS VOGTERESteen B. J.
139,95 DKK
EBOG
(0)
TROEN OG VERDSLIGHEDENS VOGTERE
DET STILTIENDE DRAB
DET STILTIENDE DRABSteen B. J.
139,95 DKK
EBOG
(0)
DET STILTIENDE DRAB
DET TREDJE - En udfordring for Team Milton
DET TREDJESteen B. J.
129,95 DKK
EBOG
(0)
DET TREDJE
Alliancen og tavshedspligten
Alliancen og tavshedspligtenSteen B. J.
129,95 DKK
EBOG
(0)
Alliancen og tavshedspligten
Fravalgt og tilvalgt
Fravalgt og tilvalgtSteen B. J.
129,95 DKK
EBOG
(0)
Fravalgt og tilvalgt
Nattefarlig have
NATTEFARLIG HAVESteen Buus Johannesen
129,95 DKK
EBOG
(0)
NATTEFARLIG HAVE
ET VOLDSOMT OVERFALD
ET VOLDSOMT OVERFALDSteen B. J.
139,95 DKK
EBOG
(0)
ET VOLDSOMT OVERFALD
DE DØDSDØMTES KAMP
DE DØDSDØMTES KAMPSteen B. J.
139,95 DKK
EBOG
(0)
DE DØDSDØMTES KAMP
UKENDT PEGEFINGER
UKENDT PEGEFINGERSteen B. J.
139,95 DKK
EBOG
(0)
UKENDT PEGEFINGER

Mere om Steen B. J.

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Steen B. J.. På listen nedenfor har du de nyeste af J.s bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fravalgt og tilvalgt" i serien "En udfordring for Team Milton" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Nattefarlig have" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Svigermordeffekten" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Loyalitetseffekten" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Sølvrævene" i serien "En udfordring for team Milton" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Barndommens skygger" udgivet af Forlaget Mellemgaard

Bøger af Steen B. J.

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Steen B. J. hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Steen B. J. kan købes i flere forskellige formater. J.s bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Mellemgaard.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Steen B. J.s "Fravalgt og tilvalgt"

Hos Bog & idé er "Fravalgt og tilvalgt" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Fravalgt og tilvalgt" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af J.s serie "En udfordring for Team Milton". Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Nattefarlig have" af Steen B. J.

Hos Bog & idé er "Nattefarlig have" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Steen B. J.s "Nattefarlig have" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Steen B. J.