Bog & idéSteen Bo Frandsen

Bøger skrevet af Steen Bo Frandsen

Læs mere om Steen Bo Frandsen
3 produkter
3 produkter
Holsten i helstaten
Holsten i helstatenSteen Bo Frandsen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Holsten i helstaten
Syd for Rom
Syd for RomSteen Bo Frandsen
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Syd for Rom
Europas grænser
Europas grænsern a
119,95 DKK
EBOG
(0)
Europas grænser

Mere om Steen Bo Frandsen

Der findes flere forskellige bøger af Steen Bo Frandsen tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Frandsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Steen Bo Frandsen tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Regioner og regionalisme i Italien i anden halvdel af 1800-tallet" i serien "Studenterafhandlinger fra Aarhus Universitet" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Interface criticism" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus University Press - "Rom " i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Holsten i helstaten" udgivet af Museum Tusculanum - "Syd for Rom" udgivet af Tidsskriftet Sfinx

Bøger skrevet af Steen Bo Frandsen

Steen Bo Frandsen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Frandsens bøger fås i flere forskellige formater. Frandsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Regioner og regionalisme i Italien i anden halvdel af 1800-tallet" af Steen Bo Frandsen

Det er muligt at købe Steen Bo Frandsens "Regioner og regionalisme i Italien i anden halvdel af 1800-tallet" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Studenterafhandlinger fra Aarhus Universitet". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Interface criticism" af Steen Bo Frandsen

Hos Bog & idé er "Interface criticism" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Vide verden". Det er Aarhus University Press, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Bo Frandsen