Bog & idéSteen Brastrup

Bøger skrevet af Steen Brastrup

Læs mere om Steen Brastrup
1 produkter
1 produkter
Mand under fremmed sol
Mand under fremmed solSteen Brastrup
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Mand under fremmed sol

Mere om Steen Brastrup

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger af Steen Brastrup. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Brastrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jyske historier." udgivet af Lise Clasen Internationalt Forlag - "Mand under fremmed sol" udgivet af Lise Clasen Internationalt Forlag

Steen Brastrups bøger

Du kan finde to bøger af Steen Brastrup her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Steen Brastrup bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Brastrup er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Lise Clasen Internationalt Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Steen Brastrups "Jyske historier."

"Jyske historier." er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Lise Clasen Internationalt Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Mand under fremmed sol" af Steen Brastrup

Hos Bog & idé er "Mand under fremmed sol" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lise Clasen Internationalt Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Brastrup