Bog & idéSteen Busch

Bøger skrevet af Steen Busch

Læs mere om Steen Busch
2 produkter
2 produkter
Slægtshistorier
BOEGERTILSTAERKPRIS
SlægtshistorierSteen Busch
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Slægtshistorier
Slægtshistorier eller hvad slægtsforskning kan føre til ...
Slægtshistorier eller hvad slægtsforskning kan føre til ...Steen Busch
129,95 DKK
EBOG
(0)
Slægtshistorier eller hvad slægtsforskning kan føre til ...

Mere om Steen Busch

Du kan kun bestille en enkelt bog af Steen Busch her hos Bog & idé. Bogen hedder "Slægtshistorier". Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Slægtshistorier" af Steen Busch

"Slægtshistorier" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Busch