Bog & idéSteen Chr. Steensen

Bøger skrevet af Steen Chr. Steensen

Læs mere om Steen Chr. Steensen
2 produkter
2 produkter
Musik er liv. En biografi om Carl Nielsen
Musik er liv. En biografi om Carl NielsenSteen Chr. Steensen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Musik er liv. En biografi om Carl Nielsen
Musik er liv. En biografi om Carl Nielsen
STREAM
Musik er liv. En biografi om Carl NielsenSteen Chr. Steensen
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Musik er liv. En biografi om Carl Nielsen

Mere om Steen Chr. Steensen

Der findes en del bøger af Steen Chr. Steensen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Steensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Paul von Klenau" udgivet af Multivers - "Musik er liv. En biografi om Carl Nielsen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Musik er liv. En biografi om Carl Nielsen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "August Enna" i serien "Danske Komponister" udgivet af Multivers - "De syngende drenge" udgivet af Poul Kristensen

Bøger af Steen Chr. Steensen

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Steen Chr. Steensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Steen Chr. Steensen kommer i udvalgte formater. Steensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Paul von Klenau" af Steen Chr. Steensen

Hos Bog & idé er "Paul von Klenau" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Multivers.

Steen Chr. Steensen "Musik er liv. En biografi om Carl Nielsen"

Det er muligt at købe Steen Chr. Steensens "Musik er liv. En biografi om Carl Nielsen" som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Musik er liv. En biografi om Carl Nielsen" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Chr. Steensen