Bog & idéSteen Gade

Bøger skrevet af Steen Gade

Læs mere om Steen Gade
2 produkter
2 produkter
Gades Europa
Gades EuropaSteen Gade
79,95 DKK
EBOG
(0)
Gades Europa
Gades Europa
STREAM
Gades EuropaSteen Gade
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Gades Europa

Mere om Steen Gade

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Steen Gade. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Gade.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gades Europa" udgivet af Saga - "Gades Europa" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gades Europa" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hvis EU er svaret, hvad er så spørgsmålet?" udgivet af Saga

Mere om Steen Gades bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Steen Gade hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Steen Gade bøger i flere forskellige formater. Gades bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gades Europa" af Steen Gade

Hos Bog & idé er "Gades Europa" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.

"Gades Europa" af Steen Gade

Hos Bog & idé er "Gades Europa" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Steen Gades "Gades Europa" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Gade