Bog & idéSteen Gregers Hasselbalch

Bøger skrevet af Steen Gregers Hasselbalch

Læs mere om Steen Gregers Hasselbalch
3 produkter
3 produkter
Forstå demens
Forstå demensLaila Øksnebjerg
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Forstå demens
Apopleksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ApopleksiDorte Damgaard
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Apopleksi
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave

Mere om Steen Gregers Hasselbalch

Der findes mange bøger fra Steen Gregers Hasselbalch tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Hasselbalchs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Apopleksi" udgivet af Gyldendal

Steen Gregers Hasselbalchs bøger

Du kan købe to bøger af Steen Gregers Hasselbalch her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Hasselbalchs bøger kommer i forskellige formater. Hasselbalchs bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Steen Gregers Hasselbalchs "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Det er muligt at købe Steen Gregers Hasselbalchs "Medicinsk Kompendium 19. udgave" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Apopleksi" af Steen Gregers Hasselbalch

Hos Bog & idé er "Apopleksi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Gregers Hasselbalch