Bog & idéSteen Hundborg

Bøger skrevet af Steen Hundborg

Læs mere om Steen Hundborg
4 produkter
4 produkter
Sundhedsvæsenet under forandring
Sundhedsvæsenet under forandringBritta Hørdam
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring
Sundhedsvæsenet under forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsvæsenet under forandringKarin Højbjerg
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring
Sygeplejens fundament
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sygeplejens fundamentBirgit Lynggaard
881,96 DKK
Hæftet
(0)
Sygeplejens fundament
Læring i og af klinisk praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læring i og af klinisk praksisSteen Hundborg
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Læring i og af klinisk praksis

Mere om Steen Hundborg

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Steen Hundborg. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Hundborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedspsykologi i sygeplejen" udgivet af FADL's Forlag - "Sygepleje & akutte tilstande" udgivet af FADL's Forlag - "Sygepleje & klinisk lederskab " i serien "Lærebogen i sygepleje" udgivet af FADL - "Sygepleje & klinisk beslutningstagen" i serien "Lærebogen i sygepleje" udgivet af FADL's Forlag - "Sygepleje & patientinvolvering" i serien "Lærebogen i sygepleje" udgivet af FADL - "Sundhedsvæsenet under forandring" udgivet af Gyldendal - "Læring i og af klinisk praksis" udgivet af Gyldendal - "Sygeplejens fundament" udgivet af Gyldendal - "Eksamen og censur i professionsuddannelserner" i serien "Profession & praksis¤Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger

Bøger af Steen Hundborg

Du kan købe ni bøger af Steen Hundborg her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan købe Steen Hundborg bøger i flere formater. Hundborg har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sundhedspsykologi i sygeplejen" af Steen Hundborg

Hos Bog & idé er "Sundhedspsykologi i sygeplejen" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL's Forlag.

Steen Hundborg "Sygepleje & akutte tilstande"

"Sygepleje & akutte tilstande" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Hundborg