Bog & idéSteen Kliggård Povlsen

Bøger skrevet af Steen Kliggård Povlsen

Læs mere om Steen Kliggård Povlsen
2 produkter
2 produkter
En dag i juni
En dag i juniSteen Klitgård Povlsen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
En dag i juni
Bølger og linjer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bølger og linjerSteen Klitgård Povlsen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Bølger og linjer

Mere om Steen Kliggård Povlsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Steen Kliggård Povlsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Povlsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bølger og linjer" udgivet af Klitgaard - "Modernistiske figurer II" udgivet af Klitgaard - "Den (gen)skabende bevidsthed" udgivet af Forlaget Klitgaard - "En dag i juni" udgivet af Forlaget Klitgaard

Mere om Steen Kliggård Povlsens bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Steen Kliggård Povlsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Povlsen som hæftet. Bøgerne af Povlsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Steen Kliggård Povlsens "Bølger og linjer"

Hos Bog & idé er "Bølger og linjer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Klitgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Steen Kliggård Povlsen "Modernistiske figurer II"

"Modernistiske figurer II" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klitgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Kliggård Povlsen