Bog & idéSteen Rønsholdt

Bøger skrevet af Steen Rønsholdt

Læs mere om Steen Rønsholdt
2 produkter
2 produkter
Kommunalret i grundtræk
Kommunalret i grundtrækAzad Taheri Abkenar
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunalret i grundtræk
Forvaltningsret
ForvaltningsretSteen Rønsholdt
1509,95 DKK
Hæftet
(0)
Forvaltningsret

Mere om Steen Rønsholdt

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Steen Rønsholdt. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Rønsholdt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunalret i grundtræk" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Forvaltningsret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Kommunalret i grundtræk" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Forvaltningsret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Forvaltningsloven 25 år" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Steen Rønsholdt

Steen Rønsholdt har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Rønsholdts bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Rønsholdt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Steen Rønsholdts "Kommunalret i grundtræk"

Hos Bog & idé er "Kommunalret i grundtræk" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Forvaltningsret" af Steen Rønsholdt

Det er muligt at købe Steen Rønsholdts "Forvaltningsret" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Rønsholdt