Bog & idéSteen Treumer

Bøger skrevet af Steen Treumer

Læs mere om Steen Treumer
2 produkter
2 produkter
Offentlige myndigheders erstatningsansvar
BOEGERTILSTAERKPRIS
Offentlige myndigheders erstatningsansvarSune Fugleholm
584,96 DKK
Indbundet
(0)
Offentlige myndigheders erstatningsansvar
Modernising Public Procurement. The New Directive
Modernising Public Procurement. The New DirectiveSteen Treumer
439,95 DKK
EBOG
(0)
Modernising Public Procurement. The New Directive

Mere om Steen Treumer

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger af Steen Treumer. På listen nedenfor har du de seneste af Treumers bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Steen Treumers bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Award of Contracts in EU Procurement" udgivet af DJØF - "Offentlige myndigheders erstatningsansvar" udgivet af Djøf Forlag - "Modernising Public Procurement. The New Directive" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Qualification, Selection and Exclusion in EU Procurement" i serien "European procurement law series" udgivet af Djøf Forlag - "Modernising Public Procurement" udgivet af Djøf Forlag - "Enforcement of the EU Public Procurement Rules. The European procurement Law Series vol. 3" udgivet af DJØF - "The In-House providing in European Law" udgivet af DJØF - "Ligebehandlingsprincippet i EU's udbudsregler" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Steen Treumer

Der er otte tilgængelige udgivelser af Steen Treumer hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Treumers bøger kommer i samtlige formater. Treumer har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Award of Contracts in EU Procurement" af Steen Treumer

Hos Bog & idé er "Award of Contracts in EU Procurement" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er DJØF, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Steen Treumer "Offentlige myndigheders erstatningsansvar"

Hos Bog & idé er "Offentlige myndigheders erstatningsansvar" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Treumer