Bog & idéSteen Walter

Bøger skrevet af Steen Walter

Læs mere om Steen Walter
2 produkter
2 produkter
Klinisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære

Mere om Steen Walter

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Steen Walter. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Walters bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Klinisk Ordbog" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Steen Walter

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Steen Walter hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Walter kommer kun som indbundet. Bøgerne af Walter er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Basisbog i sygdomslære" af Steen Walter

Hos Bog & idé er "Basisbog i sygdomslære" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Basisbog i sygdomslære" af Steen Walter

"Basisbog i sygdomslære" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Walter