Bog & idéStefan Fischer

Bøger skrevet af Stefan Fischer

Læs mere om Stefan Fischer
2 produkter
2 produkter
Hieronymus Bosch: The Complete Works
Hieronymus Bosch: The Complete WorksStefan Fischer
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Hieronymus Bosch: The Complete Works
Bosch: The Complete Works
Bosch: The Complete WorksThe Complete Works
789,95 DKK
Indbundet
(0)
Bosch: The Complete Works

Mere om Stefan Fischer

Der er forskellige bøger af Stefan Fischer online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Fischers seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Bosch: The Complete Works" udgivet af Taschen - "Hieronymus Bosch: The Complete Works" udgivet af Taschen

Bøger af Stefan Fischer

Du kan købe to bøger af Stefan Fischer her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Fischers bøger som indbundet. Fischers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Taschen.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bosch: The Complete Works" af Stefan Fischer

Hos Bog & idé er "Bosch: The Complete Works" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Taschen, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Stefan Fischer "Hieronymus Bosch: The Complete Works"

Hos Bog & idé er "Hieronymus Bosch: The Complete Works" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Taschen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Stefan Fischer