Bog & idéStefanie de Velasco

Bøger skrevet af Stefanie de Velasco

Læs mere om Stefanie de Velasco
1 produkter
1 produkter
Tigermælk
BOEGERTILSTAERKPRIS
TigermælkStefanie de Velasco
248,96 DKK
Hæftet
(5)
Tigermælk

Mere om Stefanie de Velasco

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Stefanie de Velasco. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Velasco.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ikke en del af verden" udgivet af Straarup & Co - "Tigermælk" udgivet af Batzer & Co - "Tigermælk" udgivet af Batzer & Co

Bøger skrevet af Stefanie de Velasco

Du kan bestille tre bøger af Stefanie de Velasco her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Velascos bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Velasco er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Stefanie de Velascos "Ikke en del af verden"

Det er muligt at købe Stefanie de Velascos "Ikke en del af verden" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Straarup & Co, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Tigermælk" af Stefanie de Velasco

Det er muligt at købe Stefanie de Velascos "Tigermælk" som e-bog. Hvis du køber "Tigermælk" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Batzer & Co, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stefanie de Velasco