Bog & idéSteffen Brunés

Bøger skrevet af Steffen Brunés

Læs mere om Steffen Brunés
2 produkter
2 produkter
Folkekirkens personale
BOEGERTILSTAERKPRIS
Folkekirkens personaleSteffen Brunés
566,96 DKK
Indbundet
(0)
Folkekirkens personale
Folkekirkens personale
Folkekirkens personaleSteffen Brunés
509,95 DKK
EBOG
(0)
Folkekirkens personale

Mere om Steffen Brunés

Der findes flere bøger fra Steffen Brunés til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Brunés.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Folkekirkens personale" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Folkekirkens personale" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Folkekirkens personale" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Mere om Steffen Brunés' bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Steffen Brunés hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Steffen Brunés bøger i flere formater. Brunés' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Nyt Juridisk Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Steffen Brunés' "Folkekirkens personale"

"Folkekirkens personale" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Nyt Juridisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Folkekirkens personale" af Steffen Brunés

"Folkekirkens personale" er tilgængelig som pdf. Endnu en af Steffen Brunés fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Juridisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Steffen Brunés