Bog & idéSteffen Dresler

Bøger skrevet af Steffen Dresler

Læs mere om Steffen Dresler
1 produkter
1 produkter
Det' en tysker!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det' en tysker!Steffen Dresler
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Det' en tysker!

Mere om Steffen Dresler

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Steffen Dresler. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dresler.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det' en tysker!" udgivet af Bane Bøger Aps - "DSB litra AKC " udgivet af Lokomotivet

Bøger skrevet af Steffen Dresler

Steffen Dresler har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Dreslers bøger fås i flere formater. Dreslers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det' en tysker!" af Steffen Dresler

Hos Bog & idé er "Det' en tysker!" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Bane Bøger Aps, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"DSB litra AKC " af Steffen Dresler

Det er muligt at købe Steffen Dreslers "DSB litra AKC " som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Lokomotivet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Steffen Dresler