Bog & idéSteffen Jensen og Henrik Vigh

Bøger skrevet af Steffen Jensen og Henrik Vigh

Læs mere om Steffen Jensen og Henrik Vigh
1 produkter
1 produkter
Sporadically Radical
Sporadically RadicalSteffen Jensen og Henrik Vigh
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Sporadically Radical

Mere om Steffen Jensen og Henrik Vigh

Steffen Jensen og Henrik Vigh har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sporadically Radical". Det er Museum Tusculanums Forlag, der har publiceret den på engelsk. "Sporadically Radical" er desuden en del af serien "Critical Anthropology".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sporadically Radical" af Steffen Jensen og Henrik Vigh

Hos Bog & idé er "Sporadically Radical" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Vighs serie "Critical Anthropology". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Museum Tusculanums Forlag.

Endnu en af Steffen Jensen og Henrik Vigh skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Steffen Jensen og Henrik Vigh