Bog & idéSteffen Jöhncke

Bøger skrevet af Steffen Jöhncke

Læs mere om Steffen Jöhncke
2 produkter
2 produkter
Mellem mennesker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mellem menneskerLotte Buch
368,96 DKK
Indbundet
(0)
Mellem mennesker
Viden om verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Viden om verdenChristian Kordt Højbjerg
365,16 DKK
Indbundet
(0)
Viden om verden

Mere om Steffen Jöhncke

Hvis du leder efter en bog af Steffen Jöhncke, kan du købe et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jöhncke.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Antropologien på arbejde" udgivet af Samfundslitteratur - "Mellem mennesker" udgivet af Gyldendal - "Viden om verden" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Steffen Jöhncke

Steffen Jöhncke har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Steffen Jöhncke kan købes i forskellige formater. Jöhnckes bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Antropologien på arbejde" af Steffen Jöhncke

Det er muligt at købe Steffen Jöhnckes "Antropologien på arbejde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Steffen Jöhncke "Mellem mennesker"

Hos Bog & idé er "Mellem mennesker" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Steffen Jöhncke