Bog & idéSteffie Syrild

Bøger skrevet af Steffie Syrild

Læs mere om Steffie Syrild
1 produkter
1 produkter
Historier fra Psykiatrien
Historier fra PsykiatrienSissel Moody
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Historier fra Psykiatrien

Mere om Steffie Syrild

Steffie Syrild har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Syrild.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriv mindet i live" udgivet af Bare Skriv - "Historier fra Psykiatrien" udgivet af Forlaget Klippe

Bøger af Steffie Syrild

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Steffie Syrild hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Syrilds bøger fås bare som hæftet. Syrilds bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skriv mindet i live" af Steffie Syrild

Hos Bog & idé er "Skriv mindet i live" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bare Skriv.

"Historier fra Psykiatrien" af Steffie Syrild

"Historier fra Psykiatrien" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Klippe.
Detaljer
Fulde navn:
Steffie Syrild