Bog & idéStein Tønnesson

Bøger skrevet af Stein Tønnesson

Læs mere om Stein Tønnesson
1 produkter
1 produkter
En kort introduksjon til Vietnamkrigen
En kort introduksjon til VietnamkrigenStein Tønnesson
349,95 DKK
Hæftet
(0)
En kort introduksjon til Vietnamkrigen

Mere om Stein Tønnesson

Stein Tønnesson har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Tønnessons udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Explaining the East Asian peace" i serien "Asia insights" udgivet af NIAS Press - "Explaining the East Asian peace" i serien "Asia insights" udgivet af NIAS Press

Bøger af Stein Tønnesson

Du kan købe to bøger af Stein Tønnesson her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Stein Tønnesson fås i udvalgte formater. Bøgerne af Tønnesson er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af NIAS Press.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Explaining the East Asian peace" af Stein Tønnesson

Det er muligt at købe Stein Tønnessons "Explaining the East Asian peace" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i serien "Asia insights". Det er NIAS Press, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Stein Tønnesson "Explaining the East Asian peace"

"Explaining the East Asian peace" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Tønnessons serie "Asia insights". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af NIAS Press.
Detaljer
Fulde navn:
Stein Tønnesson