Bog & idéSteinar Hunskår

Bøger skrevet af Steinar Hunskår

Læs mere om Steinar Hunskår
1 produkter
1 produkter
Almen medicin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Almen medicinSteinar Hunskår (red.)
899,96 DKK
Indbundet
(0)
Almen medicin

Mere om Steinar Hunskår

Steinar Hunskår har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hunskårs udgivelser.
Bøgerne fra Steinar Hunskår kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Almen medicin" udgivet af Gyldendal - "Allmennmedisin" udgivet af Gyldendal akademisk - "Allmennmedisin" udgivet af Forlaget Munksgaard Danmark

Steinar Hunskårs bøger

Steinar Hunskår har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Hunskår som indbundet. Bøgerne af Hunskår er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Steinar Hunskårs "Almen medicin"

Hos Bog & idé er "Almen medicin" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Steinar Hunskår "Allmennmedisin"

Hos Bog & idé er "Allmennmedisin" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Steinar Hunskår