Bog & idéStella Betak

Bøger skrevet af Stella Betak

Læs mere om Stella Betak
1 produkter
1 produkter
Den Digitale Teoribog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den Digitale TeoribogTeoriundervisning.dk
359,96 DKK
Paperback
(0)
Den Digitale Teoribog

Mere om Stella Betak

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger af Stella Betak. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Betaks seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den Digitale Teoribog" udgivet af Teoriundervisning.dk - "SOS jeg drukner" udgivet af Easypiecy Publishing ApS

Stella Betaks bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Stella Betak hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Betaks bøger fås kun som paperback. Betaks bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Stella Betaks "Den Digitale Teoribog"

Det er muligt at købe Stella Betaks "Den Digitale Teoribog" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Teoriundervisning.dk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"SOS jeg drukner" af Stella Betak

Hos Bog & idé er "SOS jeg drukner" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Easypiecy Publishing ApS, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stella Betak