Bog & idéStephanie Pihl-Krarup

Bøger skrevet af Stephanie Pihl-Krarup

Læs mere om Stephanie Pihl-Krarup
1 produkter
1 produkter
Kære møgsvin
Kære møgsvinStephanie Pihl-Krarup
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Kære møgsvin

Mere om Stephanie Pihl-Krarup

Der findes forskellige bøger fra Stephanie Pihl-Krarup tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Pihl-Krarups seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kære møgsvin" udgivet af Forlaget mellemgaard - "En engel i sort" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Stephanie Pihl-Krarups bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Stephanie Pihl-Krarup hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Pihl-Krarups bøger kommer kun som hæftet. Bøgerne af Pihl-Krarup er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Forlaget mellemgaard.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kære møgsvin" af Stephanie Pihl-Krarup

Det er muligt at købe Stephanie Pihl-Krarups "Kære møgsvin" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

Stephanie Pihl-Krarup "En engel i sort"

Hos Bog & idé er "En engel i sort" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stephanie Pihl-Krarup