Bog & idéStephanie Straube Alemanno og Njord

Bøger skrevet af Stephanie Straube Alemanno og Njord

Læs mere om Stephanie Straube Alemanno og Njord
1 produkter
1 produkter
UTÆMMET - Vild natur i mad og cocktails
UTÆMMET - Vild natur i mad og cocktailsChristopher Stage Rasmussen
349,95 DKK
Lærredsindbundet
(0)
UTÆMMET - Vild natur i mad og cocktails

Mere om Stephanie Straube Alemanno og Njord

Stephanie Straube Alemanno og Njord har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "UTÆMMET - Vild natur i mad og cocktails". Den er udgivet af LowDown Publishing på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"UTÆMMET - Vild natur i mad og cocktails" af Stephanie Straube Alemanno og Njord

"UTÆMMET - Vild natur i mad og cocktails" kan købes som lærredsindbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af LowDown Publishing.

Dette er en også en skøn bog fra Njord, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Stephanie Straube Alemanno og Njord