Bog & idéSteven Crook

Bøger skrevet af Steven Crook

Læs mere om Steven Crook
1 produkter
1 produkter
Taiwan
TaiwanSteven Crook
249,95 DKK
HÆFTET
(0)
Taiwan

Mere om Steven Crook

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger af Steven Crook. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Crook.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Taiwan" udgivet af Bradt Publications - "Taiwan" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Taiwan " i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Bøger skrevet af Steven Crook

Steven Crook har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Crooks bøger kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Crook lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Taiwan" af Steven Crook

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Steven Crook. Det er Bradt Publications, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"Taiwan" af Steven Crook

Det er muligt at købe Steven Crooks "Taiwan" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Crooks serie "Bradt Travel Guides". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Bradt Travel Guides.
Detaljer
Fulde navn:
Steven Crook