Bog & idéStig A. Eriksson

Bøger skrevet af Stig A. Eriksson

Læs mere om Stig A. Eriksson
1 produkter
1 produkter
Teater som danning
Teater som danningKari Mjaaland Heggstad
669,95 DKK
Hæftet
(0)
Teater som danning

Mere om Stig A. Eriksson

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Stig A. Eriksson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Eriksson.
Bøgerne fra Stig A. Eriksson findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Drama, teater og demokrati, Antologi I : i barnehage, skole, museum og høyere utdanning" udgivet af Fagbokforlaget - "Teater som danning" udgivet af Fagbokforlaget

Bøger skrevet af Stig A. Eriksson

Stig A. Eriksson har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Eriksson som hæftet. Erikssons bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Fagbokforlaget.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Drama, teater og demokrati, Antologi I : i barnehage, skole, museum og høyere utdanning" af Stig A. Eriksson

Hos Bog & idé er "Drama, teater og demokrati, Antologi I : i barnehage, skole, museum og høyere utdanning" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Teater som danning" af Stig A. Eriksson

Hos Bog & idé er "Teater som danning" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Stig A. Eriksson