Bog & idéStig Ejdrup Andersen

Bøger skrevet af Stig Ejdrup Andersen

Læs mere om Stig Ejdrup Andersen
3 produkter
3 produkter
Klinisk forskningsmetode
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk forskningsmetodeJens Lauritsen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk forskningsmetode
Farmakologi og sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Farmakologi og sygeplejeLene Ørskov Reuther
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Farmakologi og sygepleje
Sygepleje til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sygepleje til ældreMarie Seibæk
314,96 DKK
Indbundet
(0)
Sygepleje til ældre

Mere om Stig Ejdrup Andersen

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Stig Ejdrup Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anvendt klinisk farmakologi" udgivet af FADL's Forlag - "Klinisk forskningsmetode" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje til ældre" udgivet af Gyldendal - "Farmakologi og sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Klinisk forskningsmetode" udgivet af Gyldendal

Mere om Stig Ejdrup Andersens bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Stig Ejdrup Andersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Stig Ejdrup Andersen fås i udvalgte formater. Andersens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Stig Ejdrup Andersens "Anvendt klinisk farmakologi"

"Anvendt klinisk farmakologi" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.

"Klinisk forskningsmetode" af Stig Ejdrup Andersen

"Klinisk forskningsmetode" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stig Ejdrup Andersen