Bog & idéStig Jensen

Bøger skrevet af Stig Jensen

Læs mere om Stig Jensen
2 produkter
2 produkter
Psykologi i socialt arbejde
Psykologi i socialt arbejdeStig Jensen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykologi i socialt arbejde
Ortopædkirurgi
BOEGERTILSTAERKPRIS
OrtopædkirurgiPeter Muus
512,96 DKK
Indbundet
(0)
Ortopædkirurgi

Mere om Stig Jensen

Der findes en del bøger af Stig Jensen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Jensens udgivelser.
Bøgerne fra Stig Jensen findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Datakommunikation" udgivet af Ingeniøren-bøger - "Introduktion til computerarkitektur" udgivet af Ingeniøren-bøger - "Introduktion til datakommunikation" udgivet af Ingeniøren-bøger - "Introduktion til datakommunikation" udgivet af Teknisk Forlag - "Guide til lokalnet" udgivet af Teknisk Forlag - "Les vikings de Ribe " udgivet af Collection des Antiquités - "Øl og mad" udgivet af FADL's Forlag - "Persondataloven og sagsbehandling i praksis" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Persondataloven og sagsbehandling i praksis" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Stig Jensen

Stig Jensen har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Stig Jensen kommer i flere formater. Jensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Stig Jensens "Datakommunikation"

Hos Bog & idé er "Datakommunikation" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Ingeniøren-bøger, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Stig Jensen "Introduktion til computerarkitektur"

Hos Bog & idé er "Introduktion til computerarkitektur" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ingeniøren-bøger.
Detaljer
Fulde navn:
Stig Jensen