Bog & idéStig O. Johannessen

Bøger skrevet af Stig O. Johannessen

Læs mere om Stig O. Johannessen
2 produkter
2 produkter
Politiledelse
PolitiledelseStig O. Johannessen
759,95 DKK
Hæftet
(0)
Politiledelse
Politi i krise : spillet om norsk politi etter 22. juli 2011
Politi i krise : spillet om norsk politi etter 22. juli 2011Stig O. Johannessen
609,95 DKK
Hæftet
(0)
Politi i krise : spillet om norsk politi etter 22. juli 2011

Mere om Stig O. Johannessen

Hvis du leder efter en bog af Stig O. Johannessen, har du et stort sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Johannessen.
Bøgerne fra Stig O. Johannessen findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Politi i krise : spillet om norsk politi etter 22. juli 2011" udgivet af Fagbokforlaget - "Politiledelse" udgivet af Gyldendal akademisk - "Politikultur : identitet, makt og forandring i politiet" udgivet af Akademika

Bøger af Stig O. Johannessen

Du kan købe tre bøger af Stig O. Johannessen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Johannessen som hæftet. Bøgerne af Johannessen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Stig O. Johannessens "Politi i krise : spillet om norsk politi etter 22. juli 2011"

Det er muligt at købe Stig O. Johannessens "Politi i krise : spillet om norsk politi etter 22. juli 2011" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.

"Politiledelse" af Stig O. Johannessen

Det er muligt at købe Stig O. Johannessens "Politiledelse" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Gyldendal akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Stig O. Johannessen