Bog & idéStina Tiselius

Bøger skrevet af Stina Tiselius

Læs mere om Stina Tiselius
1 produkter
1 produkter
Hundens strikkede favoritter
Hundens strikkede favoritterStina Tiselius
199,95 DKK
Hardback
(0)
Hundens strikkede favoritter

Mere om Stina Tiselius

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Stina Tiselius. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Tiselius.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strik til dig selv" udgivet af Legind A/S - "Nem strik til børn" udgivet af Gyldendal - "Strikkede grydelapper" udgivet af Turbine

Mere om Stina Tiselius' bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Stina Tiselius hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Stina Tiselius bøger i flere forskellige formater. Tiselius' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Strik til dig selv" af Stina Tiselius

Hos Bog & idé er "Strik til dig selv" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Legind A/S.

Stina Tiselius "Nem strik til børn"

Det er muligt at købe Stina Tiselius' "Nem strik til børn" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Stina Tiselius