Bog & idéStina Wolter

Bøger skrevet af Stina Wolter

Læs mere om Stina Wolter
1 produkter
1 produkter
Kring denna konst
Kring denna konstStina Wolter
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Kring denna konst

Mere om Stina Wolter

Stina Wolter har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Kring denna konst". Det er Bonnier Fakta, der har publiceret den på svensk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kring denna konst" af Stina Wolter

"Kring denna konst" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Bonnier Fakta, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Wolter, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Stina Wolter