Bog & idéStine Andersen

Bøger skrevet af Stine Andersen

Læs mere om Stine Andersen
2 produkter
2 produkter
Forsteninger
ForsteningerStine Andersen
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Forsteninger
Dinosaurer
BOEGERTILSTAERKPRIS
DinosaurerStine Andersen
152,96 DKK
Indbundet
(1)
Dinosaurer

Mere om Stine Andersen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger fra Stine Andersen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Andersen.
Bøgerne fra Stine Andersen findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Shamanens hule" udgivet af GO Forlag - "Vulkanen viser tænder" udgivet af GO Forlag - "Mindre Managerment - mere Kierkegaard" udgivet af Frydenlund - "Towards diagnostic metagenomics in foodborne bacterial infections" udgivet af Research Group for Analytical and Predictive Microbiology, Techical University of Denmark - "Eds første kamp" udgivet af GO Forlag - "Fortidsmennesker" udgivet af GO Forlag - "Vulkaner" i serien "GO faglig læsning" udgivet af GO Forlag - "Blækspruttens missiler" udgivet af GO Forlag - "I demokratiets tjeneste" udgivet af Akademisk - "Kierkegaard og ledelse" udgivet af Frydenlund - "I demokratiets tjeneste" udgivet af Akademisk - "Dinosaurer" i serien "GO faglig læsning" udgivet af GO Forlag - "Forsteninger" i serien "GO faglig læsning" udgivet af GO Forlag - "Kierkegaard og ledelse" udgivet af Frydenlund

Stine Andersens bøger

Du kan bestille 14 bøger af Stine Andersen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Stine Andersen bøger i et udvalg af formater. Stine Andersen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Shamanens hule" af Stine Andersen

Hos Bog & idé er "Shamanens hule" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af GO Forlag.

"Vulkanen viser tænder" af Stine Andersen

Det er muligt at købe Stine Andersens "Vulkanen viser tænder" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af GO Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Andersen