Bog & idéStine Birk

Bøger skrevet af Stine Birk

Læs mere om Stine Birk
1 produkter
1 produkter
Depicting the Dead
Depicting the DeadStine Birk
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Depicting the Dead

Mere om Stine Birk

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Stine Birk. På listen nedenfor finder du de seneste af Birks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Depicting the dead" i serien "Aarhus Studies in Mediterranean Antiquity" udgivet af Aahus Universitetsforlag - "Depicting the dead" i serien "Aarhus Studies in Mediterranean Antiquity" udgivet af Aarhus University Press

Stine Birks bøger

Stine Birk har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Stine Birk bøger i samtlige formater. Birks bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Depicting the dead" af Stine Birk

Det er muligt at købe Stine Birks "Depicting the dead" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Birk, kan du godt glæde dig. Bogen er med i serien "Aarhus Studies in Mediterranean Antiquity". Det er Aahus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Stine Birk "Depicting the dead"

Det er muligt at købe Stine Birks "Depicting the dead" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Aarhus Studies in Mediterranean Antiquity". Det er Aarhus University Press, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Birk