Bog & idéStine Bork Kristensen

Bøger skrevet af Stine Bork Kristensen

Læs mere om Stine Bork Kristensen
3 produkter
3 produkter
Fortæl mig alt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fortæl mig altStine Bork Kristensen
124,46 DKK
Hæftet
(1)
Fortæl mig alt
Det meste af tiden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det meste af tidenStine Bork Kristensen
116,16 DKK
Hæftet
(0)
Det meste af tiden
Det meste af tiden
Det meste af tidenStine Bork Kristensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Det meste af tiden

Mere om Stine Bork Kristensen

Der findes flere bøger af Stine Bork Kristensen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bork Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det meste af tiden" udgivet af Bahnhof - "Begynd mig" udgivet af Rosenkilde - "Det meste af tiden" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Begynd mig" udgivet af Korridor

Bøger skrevet af Stine Bork Kristensen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Stine Bork Kristensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Stine Bork Kristensen fås i samtlige formater. Bork Kristensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Stine Bork Kristensens "Det meste af tiden"

"Det meste af tiden" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Bahnhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Begynd mig" af Stine Bork Kristensen

Det er muligt at købe Stine Bork Kristensens "Begynd mig" som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Begynd mig" på din enhed og begynde at læse. Det er Rosenkilde, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Bork Kristensen