Bog & idéStine Bork

Bøger skrevet af Stine Bork

Læs mere om Stine Bork
1 produkter
1 produkter
Fortæl mig alt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fortæl mig altStine Bork Kristensen
124,46 DKK
Hæftet
(1)
Fortæl mig alt

Mere om Stine Bork

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger af Stine Bork. På listen nedenfor ser du de nyeste af Borks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Digtet er en kriminalroman" udgivet af Forlaget W - "Det meste af tiden" udgivet af Bahnhof - "Begynd mig" udgivet af Rosenkilde - "Det meste af tiden" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Begynd mig" udgivet af Korridor

Mere om Stine Borks bøger

Du kan finde fem bøger af Stine Bork her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Stine Bork bøger i forskellige formater. Borks bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Stine Borks "Digtet er en kriminalroman"

"Digtet er en kriminalroman" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget W, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Stine Bork "Det meste af tiden"

"Det meste af tiden" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bahnhof.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Bork