Bog & idéStine Dunkan Gents

Bøger skrevet af Stine Dunkan Gents

Læs mere om Stine Dunkan Gents
3 produkter
3 produkter
Turbo, Ligninger
Turbo, LigningerTrine Borgen Holm
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Turbo, Ligninger
Turbo, Geometriske figurer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Turbo, Geometriske figurerTrine Borgen Holm
62,96 DKK
Hæftet
(0)
Turbo, Geometriske figurer
Turbo, Bogstaver i matematik
Turbo, Bogstaver i matematikTrine Borgen Holm
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Turbo, Bogstaver i matematik

Mere om Stine Dunkan Gents

Der findes en del bøger skrevet af Stine Dunkan Gents på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gents.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turbo, Geometriske figurer" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Ligninger" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Bogstaver i matematik " i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Regnehierarkiet" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Måleenheder" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Regningsarter" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Procent" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Brøker" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Format 9, Lærervejledning/Web" i serien "Format" udgivet af Alinea - "Format 8, Lærervejledning/Web" i serien "Format" udgivet af Alinea - "Format 7, Lærervejledning/Web" i serien "Format" udgivet af Alinea - "Format 9, Lærervejledning/Web" udgivet af Alinea

Mere om Stine Dunkan Gents' bøger

Stine Dunkan Gents har 12 bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Stine Dunkan Gents bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Gents lavet i serier, og så er bøgerne publiceret af Alinea.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Turbo, Geometriske figurer" af Stine Dunkan Gents

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Gents, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af Gents' serie "Turbo". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.

Stine Dunkan Gents "Turbo, Ligninger"

Endnu en af Stine Dunkan Gents skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af serien "Turbo". Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Dunkan Gents