Bog & idéStine Lindahl Jacobsen

Bøger skrevet af Stine Lindahl Jacobsen

Læs mere om Stine Lindahl Jacobsen
1 produkter
1 produkter
Inklusion, leg og empati
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusion, leg og empatiSusan Hart
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Inklusion, leg og empati

Mere om Stine Lindahl Jacobsen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Stine Lindahl Jacobsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jacobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inklusion, leg og empati" udgivet af HansReitzels - "Inklusion, leg og empati" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Stine Lindahl Jacobsen

Du kan finde to bøger af Stine Lindahl Jacobsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Jacobsens bøger fås blot som hæftet. Jacobsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Stine Lindahl Jacobsens "Inklusion, leg og empati"

Det er muligt at købe Stine Lindahl Jacobsens "Inklusion, leg og empati" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Stine Lindahl Jacobsen "Inklusion, leg og empati"

"Inklusion, leg og empati" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Lindahl Jacobsen