Bog & idéStine Lomborg

Bøger skrevet af Stine Lomborg

Læs mere om Stine Lomborg
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne medieteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne medieteoriMikkel Flyverbom
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Klassisk og moderne medieteori

Mere om Stine Lomborg

Hvis du er på jagt efter en bog af Stine Lomborg, finder du et bredt sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Lomborgs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne medieteori" udgivet af Gyldendal - "Facebook - fra socialt netværk til metamedie Genreforhandling som kommunikativ praksis på Facebook" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Stine Lomborg

Der er to tilgængelige bøger af Stine Lomborg hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Lomborgs bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Lomborg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klassisk og moderne medieteori" af Stine Lomborg

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne medieteori" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Stine Lomborg "Facebook - fra socialt netværk til metamedie Genreforhandling som kommunikativ praksis på Facebook"

Det er muligt at købe Stine Lomborgs "Facebook - fra socialt netværk til metamedie Genreforhandling som kommunikativ praksis på Facebook" som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Lomborg, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er en del af serien "Medier, kommunikation, journalistik". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Lomborg