Bog & idéStine Lukowski

Bøger skrevet af Stine Lukowski

Læs mere om Stine Lukowski
2 produkter
2 produkter
Rockere og bandemedlemmer i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rockere og bandemedlemmer i DanmarkAnja Levens og Stine Lukowski
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Rockere og bandemedlemmer i Danmark
Rockere og bandemedlemmer i Danmark
STREAM
Rockere og bandemedlemmer i DanmarkStine Lukowski
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Rockere og bandemedlemmer i Danmark

Mere om Stine Lukowski

Hvis du mangler en bog af Stine Lukowski, har du et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lukowskis bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rockere og bandemedlemmer i Danmark" udgivet af SAGA Egmont - "Rockere og bandemedlemmer i Danmark" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Stine Lukowski

Du kan finde to bøger af Stine Lukowski her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Lukowskis bøger fås i flere formater. Lukowskis bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rockere og bandemedlemmer i Danmark" af Stine Lukowski

"Rockere og bandemedlemmer i Danmark" er tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Rockere og bandemedlemmer i Danmark" af Stine Lukowski med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Rockere og bandemedlemmer i Danmark" af Stine Lukowski

Hos Bog & idé er "Rockere og bandemedlemmer i Danmark" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Lukowski