Bog & idéStine Rasmussen

Bøger skrevet af Stine Rasmussen

Læs mere om Stine Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Dansk flexicurity
Dansk flexicurityTorben M. Andersen
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk flexicurity

Mere om Stine Rasmussen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Stine Rasmussen, finder du et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk arbejdsmarkedspolitik" udgivet af Djøf Forlag - "Aktiv arbejdsmarkedspolitik" udgivet af Djøf Forlag - "Kvalitative undersøgelser i praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Dansk Arbejdsmarkedspolitik" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk flexicurity" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal - "Dansk arbejdsmarkedspolitik" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Camillagårdens kogebog" udgivet af Books on Demand

Stine Rasmussens bøger

Du kan købe syv bøger af Stine Rasmussen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Rasmussens bøger fås i udvalgte formater. Rasmussen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Stine Rasmussens "Dansk arbejdsmarkedspolitik"

"Dansk arbejdsmarkedspolitik" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Stine Rasmussen "Aktiv arbejdsmarkedspolitik"

Det er muligt at købe Stine Rasmussens "Aktiv arbejdsmarkedspolitik" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Rasmussen