Bog & idéStine Skou Nielsen

Bøger skrevet af Stine Skou Nielsen

Læs mere om Stine Skou Nielsen
1 produkter
1 produkter
Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Uddannelse og skriftsprogsvanskelighederKirsten Margrethe Hjorth
476,96 DKK
Hæftet
(1)
Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder

Mere om Stine Skou Nielsen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger skrevet af Stine Skou Nielsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" udgivet af Gyldendal - "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" udgivet af Gyldendal - "Dyrk din mad i potter" udgivet af Gyldendal

Mere om Stine Skou Nielsens bøger

Du kan finde tre bøger af Stine Skou Nielsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Nielsen kommer blot som hæftet. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Stine Skou Nielsens "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder"

Hos Bog & idé er "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Stine Skou Nielsen "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder"

Det er muligt at købe Stine Skou Nielsens "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Skou Nielsen