Bog & idéStine Trier Norden

Bøger skrevet af Stine Trier Norden

Læs mere om Stine Trier Norden
2 produkter
2 produkter
Copenhagen Green
Copenhagen GreenSusanne Sayers
199,95 DKK
Hardback
(0)
Copenhagen Green
Københavnergrøn - guiden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Københavnergrøn - guidenSusanne Sayers
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Københavnergrøn - guiden

Mere om Stine Trier Norden

Stine Trier Norden har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Norden.
Bøgerne fra Stine Trier Norden kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Københavnergrøn" udgivet af Life Publishing - "Copenhagen Green" udgivet af Life Publishing - "Copenhagen Green - The Guide" udgivet af Life Publishing - "Københavnergrøn - guiden" udgivet af Life Publishing

Bøger skrevet af Stine Trier Norden

Stine Trier Norden har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Nordens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Norden er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Life Publishing.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Stine Trier Nordens "Københavnergrøn"

Det er muligt at købe Stine Trier Nordens "Københavnergrøn" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Life Publishing.

Stine Trier Norden "Copenhagen Green"

Det er muligt at købe Stine Trier Nordens "Copenhagen Green" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Life Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Trier Norden