Bog & idéStinne Lahti

Bøger skrevet af Stinne Lahti

Læs mere om Stinne Lahti
2 produkter
2 produkter
MULTI 5
MULTI 5Peter Mogensen
109,95 DKK
Hæftet
(0)
MULTI 5
MULTI 5
BOEGERTILSTAERKPRIS
MULTI 5Peter Mogensen
269,96 DKK
Indbundet
(0)
MULTI 5

Mere om Stinne Lahti

Der er flere bøger fra Stinne Lahti til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lahti.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "MULTI 5" i serien "MULTI 4.-6. klasse" udgivet af Gyldendal - "MULTI 5" i serien "MULTI 4.-6. klasse" udgivet af Gyldendal - "MULTI 5 " i serien "MULTI 4.-6. klasse" udgivet af Gyldendal

Mere om Stinne Lahtis bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Stinne Lahti hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Stinne Lahti kan købes i udvalgte formater. Lahtis bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"MULTI 5" af Stinne Lahti

Det er muligt at købe Stinne Lahtis "MULTI 5" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Lahtis serie "MULTI 4.-6. klasse". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"MULTI 5" af Stinne Lahti

"MULTI 5" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Lahtis serie "MULTI 4.-6. klasse". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Stinne Lahti