Bog & idéSue Leather

Bøger skrevet af Sue Leather

Læs mere om Sue Leather
1 produkter
1 produkter
The Amsterdam Connection
The Amsterdam ConnectionSue Leather
159,95 DKK
Bog
(0)
The Amsterdam Connection

Mere om Sue Leather

Sue Leather har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "The Amsterdam Connection". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "The Amsterdam Connection" er desuden udgivet i serien "Cambridge English Readers".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sue Leathers "The Amsterdam Connection"

"The Amsterdam Connection" er tilgængelig online som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Leather, kan du godt glæde dig. Bogen er med i Leathers serie "Cambridge English Readers". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Sue Leather skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sue Leather