Bog & idéSue Limb

Bøger skrevet af Sue Limb

Læs mere om Sue Limb
1 produkter
1 produkter
Hvor blev du af, Bedste?
Hvor blev du af, Bedste?Sue Limb
129,95 DKK
Indbundet
(0)
Hvor blev du af, Bedste?

Mere om Sue Limb

Der er kun én bog af Sue Limb tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Pige, 15 år: charmerende, men knald i låget". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sue Limbs "Pige, 15 år: charmerende, men knald i låget"

Hos Bog & idé er "Pige, 15 år: charmerende, men knald i låget" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Limb, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sue Limb