Bog & idéSummer Devon

Bøger skrevet af Summer Devon

Læs mere om Summer Devon
4 produkter
4 produkter
Frøken Samuels beskytter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Frøken Samuels beskytterSummer Devon
107,86 DKK
Hæftet
(0)
Frøken Samuels beskytter
Afslørende talenter
Afslørende talenterSummer Devon
139,95 DKK
EBOG
(0)
Afslørende talenter
Afslørende talenter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Afslørende talenterSummer Devon
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Afslørende talenter
Den hemmelighedsfulde sekretær
Den hemmelighedsfulde sekretærSummer Devon
129,95 DKK
EBOG
(0)
Den hemmelighedsfulde sekretær

Mere om Summer Devon

Hvis du leder efter en bog skrevet af Summer Devon, ser du et bredt sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Devons seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Afslørende talenter" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Den hemmelighedsfulde sekretær" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Den hemmelighedsfulde sekretær" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Herren og gadedrengen" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Summer Devons bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Summer Devon hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Summer Devon bøger i samtlige formater. Devons bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Forlaget mellemgaard.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Summer Devons "Afslørende talenter"

Det er muligt at købe Summer Devons "Afslørende talenter" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Summer Devon "Den hemmelighedsfulde sekretær"

Hos Bog & idé er "Den hemmelighedsfulde sekretær" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Den hemmelighedsfulde sekretær" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Summer Devon