Bog & idéSun Pin

Bøger skrevet af Sun Pin

Læs mere om Sun Pin
3 produkter
3 produkter
Uendelig lidelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Uendelig lidelseSun Pin
124,46 DKK
Paperback
(5)
Uendelig lidelse
De tusind bæsters nat
BOEGERTILSTAERKPRIS
De tusind bæsters natSun Pin
124,46 DKK
Indbundet
(5)
De tusind bæsters nat
Uendelig lidelse
Uendelig lidelseSun Pin
119,95 DKK
Lydbog
(5)
Uendelig lidelse

Mere om Sun Pin

Der findes forskellige bøger af Sun Pin til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Pin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uendelig lidelse" i serien "Korridor novella" udgivet af Forlaget Korridor - "De tusind bæsters nat" udgivet af Forlaget Korridor - "Uendelig lidelse" udgivet af Forlaget Korridor

Sun Pins bøger

Du kan finde tre bøger af Sun Pin her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Pins bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Pin er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Forlaget Korridor.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sun Pins "Uendelig lidelse"

Det er muligt at købe Sun Pins "Uendelig lidelse" som lydbog. Med Sun Pins "Uendelig lidelse" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i serien "Korridor novella". Det er Forlaget Korridor, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"De tusind bæsters nat" af Sun Pin

Hos Bog & idé er "De tusind bæsters nat" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Forlaget Korridor, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sun Pin