Bog & idéSune Bo Hansen

Bøger skrevet af Sune Bo Hansen

Læs mere om Sune Bo Hansen
2 produkter
2 produkter
Psykopati
BOEGERTILSTAERKPRIS
PsykopatiHenrik Belfrage
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykopati
Personlighed og personlighedsforstyrrelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Personlighed og personlighedsforstyrrelserOle Jakob Storebø
584,96 DKK
Indbundet
(0)
Personlighed og personlighedsforstyrrelser

Mere om Sune Bo Hansen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Sune Bo Hansen, kan du købe et stort udvalg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Hansens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Personlighed og personlighedsforstyrrelser" udgivet af Gyldendal - "Psykopati" udgivet af Gyldendal

Mere om Sune Bo Hansens bøger

Sune Bo Hansen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Sune Bo Hansen bøger i flere forskellige formater. Hansens bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sune Bo Hansens "Personlighed og personlighedsforstyrrelser"

Det er muligt at købe Sune Bo Hansens "Personlighed og personlighedsforstyrrelser" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Psykopati" af Sune Bo Hansen

"Psykopati" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sune Bo Hansen